Unplanned
Last Updated: 24 Mar 2021 12:34 by ADMIN
Stewart
Created on: 09 Mar 2021 13:47
Category: Editor
Type: Bug Report
3
Update Hyperlink button blank

Highlight an existing hyperlink and click the Insert Hyperlink button. The update button is empty

5 comments
ADMIN
Svetoslav Dimitrov
Posted on: 24 Mar 2021 12:34

Hello Stewart,

Thank you for helping us reproduce the issue. The status of the item is updated to Unplanned which means it is a valid bug report, not scheduled for implementation yet.

As a small token of appreciation, I have added Telerik Points to your account.

Regards,
Svetoslav Dimitrov
Progress Telerik

Virtual Classroom, the free self-paced technical training that gets you up to speed with Telerik and Kendo UI products quickly just got a fresh new look + new and improved content including a brand new Blazor course! Check it out at https://learn.telerik.com/.

Stewart
Posted on: 18 Mar 2021 10:32

I didn't have to modify any code. The issue happened in your demo application, I just added a link then went back in to edit it

ADMIN
Svetoslav Dimitrov
Posted on: 17 Mar 2021 10:46

Hello Stewart,

As an attached file to this post, I have added a demo application that has a Telerik Editor and uses the bootstrap theme (which I believe you are using in your application). When I click on the hyperlink button the text for the update button seems to be rendered as expected. Could you compare this application against your own and see if there are any differences that might cause the issue? If this does not help, could you modify the application so that the issue is reproducible so that we can investigate it further?

Regards,
Svetoslav Dimitrov
Progress Telerik

Love the Telerik and Kendo UI products and believe more people should try them? Invite a fellow developer to become a Progress customer and each of you can get a $50 Amazon gift voucher.

Attached Files:
Stewart
Posted on: 11 Mar 2021 15:41

Hello Marin, 

I am not using localisation and I can't reproduce it on your demo sites.

but I am consistently not getting the "Insert" text.

ADMIN
Marin Bratanov
Posted on: 09 Mar 2021 15:38

Hello Stewart,

Could you see if this article helps you solve the problem: Paritally Localized Components, Missing Text, Not Translated Text?

If not, can you reproduce this on our demos (here or here, for example) or in a simple runnable example you can send me so I can have a look?

Regards,
Marin Bratanov
Progress Telerik

Virtual Classroom, the free self-paced technical training that gets you up to speed with Telerik and Kendo UI products quickly just got a fresh new look + new and improved content including a brand new Blazor course! Check it out at https://learn.telerik.com/.