Completed
Last Updated: 23 Jan 2020 11:59 by ADMIN
Release R1 2020 SP1 (LIB 2020_1_127)
Shreesh
Created on: 07 Jan 2020 14:31
Category: Form
Type: Bug Report
0
Radform flickers when maximized in an MDI Form

When a set of RadForms is used inside an MDI Form and are maximized, after some time, the child forms flicker continuously.

See the attached video.

The same behaviour DOES NOT happen when regular Windows Form is used.

 

Attached Files:
4 comments
ADMIN
Dess | Tech Support Engineer, Sr.
Posted on: 09 Jan 2020 07:11

Hello, Shreesh,   

The provided sample project is greatly appreciated. I was able to observe the undesired behavior that was previously illustrated in your video. Indeed, the same behavior is not reproducible if I replace the RadForms with the standard MS Form. 

I have logged it in our feedback portal by making this thread public. You can track its progress, subscribe for status changes and add your comments on the following link - feedback item.

 

I have also updated your Telerik points.

Currently, the possible solution that I can suggest is to use the approach in the attached modified project.

Regards,
Dess | Tech Support Engineer, Sr.
Progress Telerik

Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.
Shreesh
Posted on: 08 Jan 2020 13:42

Attached please find the updated project where the issue can be reproduced.

I made changes to the project you provided.

Let me know if this helps you reproduce the issue.

 

Thanks for your help

Shreesh

 
Attached Files:
Shreesh
Posted on: 08 Jan 2020 12:21

I will try to replicate the issue on the sample provided by you and revert to you with my findings.

- Shreesh

ADMIN
Dess | Tech Support Engineer, Sr.
Posted on: 08 Jan 2020 06:38

Hello, Shreesh,   

The provided sample video is greatly appreciated. However, it is not enough to replicate the issue locally.

Following the provided information, I was unable to reproduce the issue you are facing. Please refer to the attached gif file illustrating the behavior on my end with the specified version. Am I missing something? I have attached my sample project. Could you please specify the exact steps how to reproduce the problem? Feel free to modify the project in a way to reproduce the experienced issue and get back to me with it so I can investigate the precise case. Thank you in advance. 

I am looking forward to your reply.

Regards,
Dess | Tech Support Engineer, Sr.
Progress Telerik

Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.