Approved
Last Updated: 16 Sep 2019 13:27 by ADMIN

A popup with "End of Central Directory record could not be found." error shows up when I try to add a custom step from the step builder.

When I restart Test Studio, the test works fine.

Approved
Last Updated: 22 Aug 2019 16:05 by ADMIN

Android mobile app cannot be configured with Android Gradle plugin 3.4.2 and no test can be recorded against that. 


Approved
Last Updated: 16 Aug 2019 08:15 by ADMIN

Steps to reproduce: 

1. Open an Enter password step and expand in the step pane

2. Set the encrypt property

Expected: All fields with the actual text entered should be masked with *

Actual: If the step is expanded the actual text entered field does not change its value. 

Note: Reopening the test fixes the visual glitch. 

Approved
Last Updated: 06 Aug 2019 13:30 by ADMIN

When using a builtin step for checking rowscount of a table that uses "greater than" or "less than" it fails even though it should not.

"Equals" works fine.. but if I use any other TableVerificationType than "equals", then it fails.. unless if I convert it to a coded step.

So to reiterate: If I convert the step to a coded step then it works.

 

We have several test projects that now have failing tests because of this.

 

Attached test project that showcases the problem.

 

regards

Elo

Approved
Last Updated: 06 Aug 2019 11:19 by ADMIN

Pre-requisite: Upgrade to 2019.1.212.0 from 2018.3.1004.0

1. Select the Test List tab

2. Click the List button and add a new Test List with appropriate tests.

3. Click Save

4. Notice the "Storage service unreachable." message pop-up.

5. Click "OK" on the pop-up.

6. Notice that the Test List and Tests are saved as expected.

 

**This issue did not happen on the previous version of Test Studio

Approved
Last Updated: 22 Jul 2019 08:27 by ADMIN

When the element's find expression fails to find the element it should log in the execution log, that alternative method of verification is used.

The Wait for Exists step does not log the usage of image verification, even though the find expression fails.

The behavior with click step is as expected and the log is correctly generated.

'17-Jul-19 14:10:30' - 'Pass' : 2. Click 'BtnKSubmit'
Warning: Unable to locate element by Find Expression!
Attempting to find [Html] element using 
Find logic 
(Html): [id 'Exact' tsf][TextContent 'Exact' ooogle]

Unable to locate element. Search failed!

Element was found only using Image search!
We recommend editing the element to correct the primary find expression.

'17-Jul-19 14:10:33' - 'Pass' : 3. Wait for Exists 'BtnKSubmit'


Approved
Last Updated: 04 Jul 2019 11:12 by ADMIN

During the trial period of Test Studio, by each start of Test Studio or Visual Studio there is a prompt window to continue the trial or activate a purchased license. 

The license prompt window of the Test Studio plugin (part of the DevCraft Ultimate package as well) in Visual Studio 2019 start window  prevents typing in the following native VS windows - Create project and Clone/Checkout code. 

Workaround: 

I. Change how Visual Studio 2019 starts: 

1. Open any existing project in VS 2019

2. Open Tools-> Options-> Environment -> Startup

3. Select any of the other listed options in the dropdown on the right - Most recent solution or Empty Environment. 

II. For the cases when DevCraft Ultimate is installed and the Test Studio plugin is not the current focus of evaluation. 

1. Disable the Test Studio extensions. 

2. Open any existing project in VS 2019

3. Open Extensions -> Manage Extensions -> disable the following extensions:

- Telerik.TestStudio.TestAdapter

- Telerik.Testing.Framework

- Telerik.TestStudio.VS2019Templates

- Telerik.TestStudio

Approved
Last Updated: 28 Jun 2019 10:01 by ADMIN
The search under project either hung up or took over 15 minutes and beyond to see a single letter after typing in the search box.
The project is very big and contains a big number of tests.

 
Approved
Last Updated: 28 Jun 2019 09:55 by ADMIN
The export to Excel functionality for load test does not work if there is no Microsoft Office with Excel installed on the machine.
Approved
Last Updated: 26 Jun 2019 12:50 by ADMIN
Hi,

I have a search result grid in my application and when i try to click on a specific link on the grid, but the script is clicking on another link. It is actually the next item in the search grid results. This happens on Chrome and Firefox, but works fine against Internet Explorer.

Note : When i validate the expression of the element, it showing 2nd link's InnerMarkup and OuterMarup text, this seems unusual to me. Please where is the problem ans suggest the solution.

Approved
Last Updated: 26 Jun 2019 09:23 by ADMIN

The imported test was created with data binding. After I imported the test successfully, I did not get/have the xls that was used in the other project. The test execution fails due to the missing data source file.

Approved
Last Updated: 26 Jun 2019 08:48 by ADMIN

GetComputedStyle() for hyphenated computed style against Microsoft Edge does fails with the following error:

InnerException: System.Collections.Generic.KeyNotFoundException: The given key was not present in the dictionary.
Approved
Last Updated: 23 May 2019 11:43 by ADMIN
 I generated html report using  ArtOfTest.Runner.exe, but when I open the html file in browser,  I'm not able to see the images for Actual or Expected. It's always displays a default images.
Approved
Last Updated: 23 May 2019 11:42 by ADMIN

I ran a test list through 'Schedule TestList' using "Run locally" scheduling setup and i received an email with html attachment. When i open the html I can see the actual and expected screenshot are missing.

Approved
Last Updated: 13 May 2019 07:57 by ADMIN
Created by: Girish
Comments: 3
Type: Bug Report
3

While connecting  to Jira Cloud (https://name.atlassian.net) with valid userid and password, its giving error message "The remote server returned an error :(401) Unauthorized".


Approved
Last Updated: 02 May 2019 14:18 by ADMIN

Scenario:Use a simple Login-Logout test that is separated into two different tests, executed as steps (Login test & Logout test = login-logout test) for performance run.

Issue: The current overview functionality will show the execution of the test steps 'login' and all the individual steps from the nested test, then moves onto the 'logout' test and the steps for the second nested test. The times displayed for the 'Test as Step' steps is the client side time, required for the initialization of the nested test. 

There are two options for more understandable results - the 'Test as Step' step should either not representing any time, or displaying the summed up time of the nested step execution. 

Approved
Last Updated: 01 May 2019 12:13 by ADMIN
Created by: Kevin
Comments: 0
Type: Bug Report
1
The logged line from a coded step in conditional loop is written before the loop starts. It should be placed at the correct position of the coded step.
Approved
Last Updated: 15 Mar 2019 09:24 by ADMIN
I got a problem with the test studio and the element KendoAngularNumericTextBox. These are elements which can be used to increase numbers or input them.

The test studio sends chars, so the step fails every time.

Error Message: Step failed.
Target '[Element: kenod-numerictextbox: (id....)] is not a supported element to set text to.'
Approved
Last Updated: 08 Mar 2019 17:39 by ADMIN
Steps to reproduce: 

1. Use Run->To Here against Chrome or Firefox. 

2. Once the recorder is attached immediately hit the Pause button. 

Expected: The recorder is paused. 

Actual: The recorder is displayed as paused but it actually still records steps. 
Approved
Last Updated: 08 Mar 2019 16:49 by ADMIN
Adding an event listener to an input element to catch Oninput and OnChange events isn't working. 
1 2 3 4 5 6