Pending Review
Last Updated: 09 Dec 2019 12:27 by Herb

Both options to delete a cookie by domain and by cookie do not work for Chrome and Firefox. It still works for Internet Explorer though.

ActiveBrowser.Cookies.DeleteCookie(string domain);

ActiveBrowser.Cookies.DeleteCookie(Cookie cookie);

The ClearBrowserCache step is working as expected and clears all cookies.

Pending Review
Last Updated: 21 Nov 2019 15:05 by Graham

Custom WPF application with specific control - ViewBox, causes the highlighting to be misaligned. 

In case the ViewBox control is removed from the application structure, the highlighting works as expected. 

Approved
Last Updated: 21 Nov 2019 13:18 by ADMIN

1. Create local data for a test.

2. Data bind the same test to external data source.

3. Remove the data binding to the external source.

At this point I can't use the local data for data driven test steps or find expressions.

 

The workaround is to right click on the test and go to Properties. Then enable both DataEnabled and DefaultToGrid.

Pending Review
Last Updated: 05 Nov 2019 10:54 by Devin

The step failure details shows the option to add an element to the repository. This option actually does not work and it does not generate any log.

Approved
Last Updated: 29 Oct 2019 11:56 by ADMIN

A specific WPF application with custom controls cannot be highlighted correctly. 

Details shared internally.

Pending Review
Last Updated: 23 Oct 2019 13:25 by ADMIN
Created by: Richard
Comments: 1
Type: Bug Report
0

Hello,

I would like to report what is probably a bug within the Telerik Test Studio.

I have imported / data bound a CSV file to a data driven test case.  There is one field in one record that is not being picked up by your software.  It is very bizarre.  I though I had encountered something like this before but was not able to reproduce.  Now, I have found it again.  The column in question contains both American zip codes and Canadian postal codes.  The all numeric zip codes are being picked up but the alpha-numeric postal code is not.

I have included a copy of the CSV file and a couple of screenshots from the software (one in Excel and the other from the "Bind test to a data source" screen) of the file in question.

When I used...

MessageBox.Show(Data["landlordMailOopPostalCode"].ToString());

...in a coded step I see absolutely nothing in the dialog screen.

If you wish to see my project please let me know.

Thank you. 

 

Approved
Last Updated: 23 Oct 2019 13:07 by ADMIN
The step recorded through the RadInput translator is acting as SimulateRealTyping is enabled. However, the scroll direction cannot be changed either in code, or through the step properties. In some occasions this may cause troubles during test execution. 
Approved
Last Updated: 21 Oct 2019 09:57 by ADMIN
Created by: Girish
Comments: 5
Type: Bug Report
4

While connecting  to Jira Cloud (https://name.atlassian.net) with valid userid and password, its giving error message "The remote server returned an error :(401) Unauthorized".


Pending Review
Last Updated: 15 Oct 2019 12:25 by Efficio

The issue here is that when I create a bug in Jira Cloud or TFS and attach the results,  I get different contend in the attached files.  If I run a test manually from the project tab (quick execution), click on the step failure details for a failed step, and submit a bug I get the detailed log files in the attachment.  If I run the test from a test list (either locally or remotely) the log files only contain a single line.  This affects both ExecutionLog.txt and FailedStepLog.txt.  I don't see why they should be different.  It is very hard to troubleshoot and issue without the full log.

Pending Review
Last Updated: 14 Oct 2019 11:49 by ADMIN
Created by: R
Comments: 3
Type: Bug Report
0

I have enabled the "Reconnect to console on disconnect" option in my execution server. When I close the active remote connection, I noticed that the resolution changes and this causes my tests to fail.

Please find a solution for this.

Pending Review
Last Updated: 14 Oct 2019 10:24 by ADMIN
MT ( Mobile Testing ) keeps closing whenever I tried to connect the Android device .
Pending Review
Last Updated: 11 Oct 2019 09:39 by Jason
I have an application with KendoTabStrip and KendoTabs. When I try to record an action or verification against a KendoTab, using the highlighter, but I don't see it. There is only the KendoTabStip translat.
Completed
Last Updated: 11 Oct 2019 08:32 by ADMIN
Chrome v.77 cannot recognize OnBeforeUnload dialo. The dialog is not being recorded and if added manually (add Handle Confirm dialog step) from the Step Builder, the dialog is not handled during test execution. 
Pending Review
Last Updated: 11 Oct 2019 06:03 by Efficio

The SimulateRealTyping option is missing for my RadSearchBox text entered step. At the same time I have the option to change the typing speed, which seems like a bug.

There is also missing ScrollToVisibleType for this action.

Completed
Last Updated: 02 Oct 2019 07:05 by ADMIN

Steps to reproduce: 

1. Open an Enter password step and expand in the step pane

2. Set the encrypt property

Expected: All fields with the actual text entered should be masked with *

Actual: If the step is expanded the actual text entered field does not change its value. 

Note: Reopening the test fixes the visual glitch. 

Completed
Last Updated: 02 Oct 2019 07:03 by ADMIN

A popup with "End of Central Directory record could not be found." error shows up when I try to add a custom step from the step builder.

When I restart Test Studio, the test works fine.

Approved
Last Updated: 01 Oct 2019 11:37 by ADMIN
I am trying to restructure my test project, but I am encountering a problem. When I copy the main test and the reused test as step to another project, the test as step does not open the reused test, when I click it.

Completed
Last Updated: 01 Oct 2019 10:45 by ADMIN
When I generate a unit test in Visual Studio 2019 from existing .tstest, the structure is incorrect. As a result the project has compilation errors.
Approved
Last Updated: 23 Sep 2019 07:42 by ADMIN
Created by: Dhruv
Comments: 0
Type: Bug Report
0

I have a project with load test. The test has many user profiles and I need to add more in some cases. When they become too much, I can not save my changes in Test Studio.

The .tstest file is about 40-50 MB when I have this issue. 

Approved
Last Updated: 23 Sep 2019 07:36 by ADMIN
Created by: Justin
Comments: 0
Type: Bug Report
0
The recorder freezes during recording in customer's application. The issue is most likely with RadMenu for ASP.NET AJAX Translator and when you disable it from the Project Settings, the recording against the basic elements work.
1 2 3 4 5 6