Won't fix
Last Updated: 17 Oct 2018 18:05 by Herb
Multiple customers reported that after applying a Windows update KB4041676 on a windows 10 system all excel files bound as data source in a Test Studio project stopped working as expected - the file stayed bound but no tables appear to select any of these. 

It would be good to investigate what that update causes.
Won't fix
Last Updated: 05 Oct 2018 08:12 by ADMIN
Step up/ Step down is not working as it should. To be able to choose value we should set initial one first. 
Won't fix
Last Updated: 07 Sep 2018 13:05 by ADMIN
Custom WPF app cannot be automated as the recorder crashes the application. Currently I am unable to login and cannot provide details if the recorder can be attached to the running instance. 

Details shared internally! 
Won't fix
Last Updated: 18 Jul 2018 07:03 by ADMIN
I run my test list on a remote machine. When I look at the Results tab in Test Studio I don't see the correct image with the failed step. Sometimes I see no images and other times I see the image from the previous step that failed. Never the image at the time of failure from the step I actually want to see. This makes it hard to analyse the results.
Won't fix
Last Updated: 25 Jun 2018 07:36 by ADMIN
In Windows 10, Microsoft blocks users from opening programs that show that administrator permissions are needed to run the program.

Why is Test Studio configured this way instead of just as an executable program?  I read other posts referencing saving log files and such, but can't the security permissions on the machine itself dictate where files can be saved instead of TS making that distinction out of the gate?

It means I cannot open the program in Windows 10, much less create any tests.  And our IT department is not going to grant admin access on the individual user machines.
Won't fix
Last Updated: 13 Jun 2018 13:38 by Manish
ADMIN
Created by: Cody
Comments: 2
Type: Feature Request
22
Currently a single test can be bound to only one data source (a single file, a single sheet, etc.). For larger tests that include subtests and passing data to the subtests, the single spreadsheet becomes nearly unmanageablylarge. It would be useful in cases like this to be able to bind the test to multiple data sources (e.g. multple sheets within the same Excel file). Then the various subtests can reference data in sheet 2, 3, 4, etc. while the parent test could use data from sheet 1. This would significantly simplify setting up the data being feed into the main parent test.
Won't fix
Last Updated: 16 May 2018 11:54 by ADMIN
Using FF - The popup is recognized and recorder is being attached to it but no actions inside get recorded, highlighting cannot be activated at all and the DOM tree is not displaying all elements. When executing a test recorded properly the popup gets closed immediately after it is opened and no actions can be executed against it. 
Using Chrome and IE - Recording and execution works as expected. 

Further details shared internally! 
Won't fix
Last Updated: 16 May 2018 07:54 by ADMIN
ADMIN
Created by: Elena Tsvetkova
Comments: 1
Type: Feature Request
1
1. Create a new WebForm project, build it, no AWSSDK.Core.dll in the bin folder.
2. Converted the project to a "Telerik UI for ASP.NET AJAX" project, build it, and now the AWSSDK.Core.dll and AWSSDK.S3.dll are added to the bin folder.



Expected: These are not required outside of Test Studio. 
Won't fix
Last Updated: 19 Apr 2018 11:42 by ADMIN
We have tens of fields on 100s of our scripts, it will be too laborious and not efficient to enter verification step for each field (text box, drop downs, radio buttons, etc.).
We would like Telerik software to improve and detect automatically if it was able to enter the data in a particular field. If not, the script should error out like it does when a field (element) is not found.
Won't fix
Last Updated: 10 Apr 2018 06:49 by ADMIN
The options optionally provided to the command line runner related to publish results to TFS are not working correctly with the new builds in TFS 2017 vNext. 
Won't fix
Last Updated: 04 Apr 2018 08:32 by ADMIN
Steps to reproduce: 

1. Create a sample project and add the following steps: 

- Verify element Exists

- Verify element ExistsNot

- Wait element Exists

- Wait element ExistsNot

2. Convert these to code and double check that the ExistsNot steps refer to an element with the current find expression. In contrary the Exists steps refer the element from the Pages file directly. 

That way editing the find expression of the element will be updated and referred in the Exists steps. But the ExistsNot steps in code should be manually updated. 

Expected: The elements in all converted steps to be referred from the elements' repository. 
Won't fix
Last Updated: 03 Apr 2018 12:15 by ADMIN
Not sure about exact repro. Sometimes when I open a test with coded steps in Visual Studio I get the following error when I try to run it: 

'17-Dec-16 11:23:32 PM' - System.ArgumentException: String cannot have zero length.
   at System.Reflection.RuntimeAssembly.GetType(RuntimeAssembly assembly, String name, Boolean throwOnError, Boolean ignoreCase, ObjectHandleOnStack type)
   at System.Reflection.RuntimeAssembly.GetType(String name, Boolean throwOnError, Boolean ignoreCase)
   at System.Reflection.Assembly.GetType(String name)
   at ArtOfTest.WebAii.Design.Execution.ExecutionUtils.EnsureTypeExists(Assembly assm, String typeName)
   at ArtOfTest.WebAii.Design.Execution.ExecutionUtils.CreateCodedTestInstance(Test test, TestResult result, String binariesFolder)
   at ArtOfTest.WebAii.Design.Execution.ExecutionEngine.InternalExecuteTest(Test test, TestResult initializationResult)
   at ArtOfTest.WebAii.Design.Execution.TestExecuteProxy.ExecuteTest(ExecuteTestCommand command)

Closing the test, rebuilding and opening it again seems to work. But I think this same issue also causes problems when the test suite is deployed on remote machines. 
Won't fix
Last Updated: 03 Apr 2018 12:12 by ADMIN
Steps to reproduce: 

1. Create a Verify element Exists and Wait for element exists steps

2. Converting both to code generates Pages.Element.Wait.ForExists(30000);

Expected would be that the Verify element Exists step rely on the global project elements timeout or alternatively verifies immediately. 

Actual: The current implementation is that the Verify step takes the default wait timeout for a wait step. 
Won't fix
Last Updated: 02 Apr 2018 11:55 by ADMIN
steps to reproduce: 

1. Open the test in the sample project.

2. Check the target elements' find logic for step 2 and 3 - these are modified to use TextContent for the html anchor.

3. The target elements in step 4 and 5 are the same - recorded in a second recording session. 

Expected: To record steps against the same elements already existing. 

Actual: Two new elements are recorded with TagIndex used. 
Won't fix
Last Updated: 28 Mar 2018 18:25 by Beth
ADMIN
Created by: Cody
Comments: 10
Type: Feature Request
40
I have created a seperate project containing Telerik tests which I plan to import as 'TestAsStep' components into my main test cases.

However, I cannot seem to be able to locate then when i try to add them to the test.

The Visual Studio solution has the project where these components are located added to the workspace, but it's a different project then where the master test is located.

The reason why this is important to us, is because we have a number of different web-apps (verticals) that all share the some common basic behaviour (eg. Login to system, Search for User, etc). It is this common behaviour that we have modelled as individual web tests to be used as 'TestAsSteps' in all of our main projects for each vertical.
Won't fix
Last Updated: 05 Jan 2018 12:45 by Roland
GetRectangle() function call returns invalid X and Y coordinates under special circumstances.

Steps to reproduce and access to the application are in the internal description.
Won't fix
Last Updated: 13 Dec 2017 16:40 by Pablo
Steps to reproduce: 

1. Open the sample project and run the test to the step before while. 

2. Once the recorder is attached please select to run the while step only

Actual: The cycle is being executed once although the condition is not met

Expected: To run the cycle until the condition is met

Details shared internally!
Won't fix
Last Updated: 19 Oct 2017 06:34 by ADMIN
ADMIN
Created by: Andy Wieland
Comments: 3
Type: Feature Request
1
I am unable to capture Load scenario traffic, from an existing web test, on Server 2012 R2 machine, running Test Studio version 2017.2.615.0
I am attaching the screenshot of what I am getting in each browser.  It appears to be a certificate issue possibly.
Won't fix
Last Updated: 16 Oct 2017 08:26 by ADMIN
1. Start recording a test against it and click over the cells in grid. Note that the first step is recorded against an element relying on TextContent. Each next element relies on AutomationID. 

2. Run the test. 

Expected: To run successfully.

Actual: Only the first step is being successful since the automationIDs are not present in the DOM tree. 

Note: The application does generate the automationIDs when started. They are only not present in the recorder DOM tree before a click is performed. 

Sample app shared internally. 
Won't fix
Last Updated: 14 Jun 2017 11:43 by Tom
ADMIN
Created by: ipanchev
Comments: 4
Type: Feature Request
10
I want to be able to re-order the tests inside a dynamic test list.
1 2 3 4 5 6