Won't Fix
Last Updated: 18 Jul 2018 07:03 by ADMIN
I run my test list on a remote machine. When I look at the Results tab in Test Studio I don't see the correct image with the failed step. Sometimes I see no images and other times I see the image from the previous step that failed. Never the image at the time of failure from the step I actually want to see. This makes it hard to analyse the results.
Won't Fix
Last Updated: 14 Oct 2016 17:15 by chris
Steps to Reproduce:
Step 1: Create a test list and click on Schedule Test List  for execution.

Step 2: Configure the SMTP settings.

Step 3: On step 3(Select Notification Settings), upon selecting the option- Send test results by email, the email customization area to enter email addresses gets enabled.

Step 4: Enter the distribution list here.

Expected Result: All the email recipients in the distribution list must receive the email notification, upon the execution of the test list.

Actual Result: Sometimes, only the first recipient from the distribution list receives the email notification, else there is no email being sent at all. 
When multiple distribution lists are entered, same results are observed.
Won't Fix
Last Updated: 12 Jul 2016 05:55 by Tim
ADMIN
Created by: Andy Wieland
Comments: 1
Type: Bug Report
2
When I open a load test and change it's settings to a different total concurrent load, and update my concurrent goal as well prior to executing the load test, these new settings are not honored and the load test executes with the previous settings.
Here is a video I recorded of this issue : http://screencast.com/t/n4Q9mD3gz
Won't Fix
Last Updated: 13 Oct 2016 06:45 by ADMIN
1. Schedule a  failing test list (i.e. element not found) with SMTP settings configured.

2. On step 3 where the notification settings are, select Only on unexpected errors (not related to the app) radio button.

Expected behavior: The test list is executed and it is failed, no email notification should be received

Actual behavior: The test list is executed, marked as failed and the email notification is received 
Won't Fix
Last Updated: 19 Dec 2016 09:28 by ADMIN
For a scheduled list we have had issues for several days with the email indicating 
Run Summary:	0 of 0 test(s) run; 0 passed, 0 failed, 0 not run  while the Results Tab shows that test have executed and gives more appropriate pass and failure information.   
We would like the emails to match the actual results. 
See attached pdf for example screen shots. 
Won't Fix
Last Updated: 12 Jul 2016 09:55 by ADMIN
The test contains a navigation step and a loop with 4 simple steps. Hundred megabytes are taken with each iteration against the customer application.

If I perform exactly the same steps manually (all add ons in IE should be disabled) there is no problem with the RAM usage.

The test project and access to the application are available in the internal description.
Won't Fix
Last Updated: 24 Mar 2016 15:52 by ADMIN
Access to the application and a test project are in the internal description.
Won't Fix
Last Updated: 01 Oct 2015 11:17 by ADMIN
Steps to reproduce:


1. Navigate to https://classflowqa2.prometheanjira.com

2. Login. (Credentials provided in the internal description)

3. After you are logged try to highlight an element


Expected behavior: to be able to highlight any element on the page

Actual behavior: the highlighting does not work at all
Won't Fix
Last Updated: 30 Mar 2016 11:10 by ADMIN
A customer specific WPF application has a sort of splash screen and long initialization time. If there's no execution delay at the beginning of the Test Studio test, i.e. the test starts with a Click X, the WPF test will hang indefinitely. No error is given, no timeout happens, it simply acts like it's caught in some sort of infinite loop.

Repro steps will be given in the internal problem report.
Won't Fix
Last Updated: 03 Sep 2015 12:41 by ADMIN
Install the internally attached SL OOB application.

Start the installed application and try to configure it for testing. Test Studio prompts the following in the log:


[07/17 16:40:41,Telerik.TestStudio.Desktop.exe(18996:9),Recording] IERecorderManager.LaunchNewRecorder() : EXCEPTION! (see below)
     Outer Exception Type: System.ApplicationException
     Message: Exception thrown attempting to launch Silverlight application. Please make sure Silverlight is properly installed and you are able to launch it.
     HRESULT: 0x80131600 (Official ID (if app.) = COR_E_APPLICATION, Error Bit = FAILED, Facility = FACILITY_URT, Code = 5632)
     Call Stack:
          at ArtOfTest.WebAii.BrowserSpecialized.SilverlightOutOfBrowser.SilverlightOutOfBrowserActions.LaunchNewBrowserInstance(Int32 timeout, ProcessWindowStyle windowStyle, String arguments, String pipename)
          at ArtOfTest.WebAii.Core.Manager.LaunchNewBrowser(BrowserType browserToLaunch, Boolean waitForBrowserToConnect, ProcessWindowStyle windowStyle, String arguments)
          at Telerik.TestStudio.Web.IERecorder.IERecorderManager.LaunchNewRecorder(Action`2 asyncCallback, FloatingUIMode mode, BrowserType browserType, String arguments)

     Inner Exception Type: System.ArgumentException
     Message: Invalid path to Out-Of-Browser application: C:\Program Files (x86)\SEL\SEL SynchroWAVe Event 2015\SynchroWAVeEvent.exe
     HRESULT: 0x80070057 (Official ID (if app.) = E_INVALIDARG, Error Bit = FAILED, Facility = FACILITY_WIN32, Code = ERROR_INVALID_PARAMETER)
     Call Stack:
          at ArtOfTest.WebAii.BrowserSpecialized.SilverlightOutOfBrowser.SilverlightOutOfBrowserActions.LaunchNewBrowserInstance(Int32 timeout, ProcessWindowStyle windowStyle, String arguments, String pipename)
Won't Fix
Last Updated: 30 Mar 2016 11:19 by ADMIN
A customer has a WPF app that will display a warning message at startup if Internet is not available. The user can click past this warning message and still use the app. However Test Studio will not record any actions in the app in this state.

It will record just fine if the app finds Internet connectivity and starts normal.

Details for obtaining, installing and running the customers WPF app can be found on the internal bug report.
Won't Fix
Last Updated: 03 Nov 2015 09:00 by ADMIN
Created by: Imported User
Comments: 2
Type: Bug Report
1
V2014.4.1411

URL: http://www.ajaxcontroltoolkit.com/CascadingDropDown/CascadingDropDown.aspx

Record a test in IE 11 using options Audi, S4, Metallic. When selecting the final option, Metallic, I get an error as show in screenshot attached. "Microsoft Visual C++ Runtime Library. 

Works fine in FF 32 and Chrome 40.

Log attached. Message from error dialog below.

---------------------------
Microsoft Visual C++ Runtime Library
---------------------------



This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

---------------------------
OK   
---------------------------

Won't Fix
Last Updated: 15 Jul 2016 15:04 by ADMIN
Steps to reproduce:

Using Windows 8 machine:


1. Navigate to : http://qa.app.mytaskit.com/

2. Login.


3. Click highlight element  and try to select an action from the context menu

Expected Behavior: You should be able to perform the action quite smoothly

Actual behavior: IE crashes


Poor performance is observed with Chrome as well, at least it is not crashing
Won't Fix
Last Updated: 11 May 2016 13:34 by Vivek
ADMIN
Created by: Andy Wieland
Comments: 2
Type: Bug Report
1
In Test Studio iOS native testing, once project is opened I immediately receive the attached "Recorder Host Error - Cannot connect to message server."
this worked correctly with the same settings and configuration just an hour before the error began.  The previous time this happened only a machine reboot seemed to fix the issue, but it has returned again. 
Won't Fix
Last Updated: 04 Sep 2015 12:06 by ADMIN
After configuring a Test Studio test to automate a Silverlight Out Of Browser application, the browser thinks it's running in-browser. Silverlight API calls that only work when running in Out Of Browser mode now fail. For example:

This line of code returns false when it should return true:
Application.Current.IsRunningOutOf├črowser

This line of code throws an exception in the SL OOB application and will not run:
Application.Current.MainWindow.WindowState WindowState.Maximized;

Applications that rely heavily on such API calls cannot be automated by Test Studio's current SL OOB automation approach.
Won't Fix
Last Updated: 10 Nov 2015 15:29 by ADMIN
Sometimes the annotation red boxes are left behind when moving from one page to another page in an application.
Won't Fix
Last Updated: 14 Mar 2017 15:40 by Sebastien AUROUX
Access to the application and steps to reproduce are in the internal description.
Won't Fix
Last Updated: 03 Nov 2015 09:23 by ADMIN
From ticket 867813

Running the attached customers test "AdminAppointmentRulesMaintenance" in either Chrome 37 or 38, step 24 fails with:
'10/10/2014 5:15:50 PM' - 'Fail' : 24. Click 'Save Button (Html Input Submit Control)'
------------------------------------------------------------
Failure Information: 
~~~~~~~~~~~~~~~
ExecuteCommand failed!
InError set by the client. Client Error:
Cannot read property 'URL' of null
BrowserCommand (Type:'Information',Info:'DocumentMarkup',Action:'NotSet',Target:'null',Data:'',ClientId:'c3f8c7ec-d4e7-4856-947a-03f13b197b31',HasFrames:'False',FramesInfo:'',TargetFrameIndex:'0',InError:'True',Response:'Cannot read property 'URL' of null')
InnerException: none.

InnerException:
ArtOfTest.WebAii.Exceptions.ExecuteCommandException: ExecuteCommand failed!
InError set by the client. Client Error:
Cannot read property 'URL' of null
BrowserCommand (Type:'Information',Info:'DocumentMarkup',Action:'NotSet',Target:'null',Data:'',ClientId:'c3f8c7ec-d4e7-4856-947a-03f13b197b31',HasFrames:'False',FramesInfo:'',TargetFrameIndex:'0',InError:'True',Response:'Cannot read property 'URL' of null')
InnerException: none.

   at ArtOfTest.WebAii.Core.Browser.ExecuteCommandInternal(BrowserCommand request)
   at ArtOfTest.WebAii.Core.Browser.ExecuteCommand(BrowserCommand request, Boolean performDomRefresh, Boolean waitUntilReady)
   at ArtOfTest.WebAii.Core.Browser.RefreshDomTree()
   at ArtOfTest.WebAii.Core.Browser.ExecuteCommand(BrowserCommand request, Boolean performDomRefresh, Boolean waitUntilReady)
   at ArtOfTest.WebAii.Core.Browser.ExecuteCommand(BrowserCommand request)
   at ArtOfTest.WebAii.Core.Actions.Click(Element targetElement)
   at ArtOfTest.WebAii.Controls.HtmlControls.HtmlControl.Click()
   at ArtOfTest.WebAii.Controls.HtmlControls.HtmlControl.Click(Boolean isClosing)
   at ArtOfTest.WebAii.Design.IntrinsicTranslators.Descriptors.ClickActionDescriptor.Execute(Browser browser)
   at ArtOfTest.WebAii.Design.Extensibility.HtmlActionDescriptor.Execute(IAutomationHost autoHost)
   at ArtOfTest.WebAii.Design.Execution.ExecutionEngine.ExecuteStep(Int32 order)
Won't Fix
Last Updated: 10 Feb 2017 08:30 by ADMIN
Steps to reproduce:

1. Create a web test.

2. Highlight an element, select JavaScript events and choose one of the events  from the elements menu.

3. Run the test remotely on a locked machine.

Expected: The JavaScript event should be triggered.

Actual: The step fails with the following exception:

ExecuteCommand failed!
InError set by the client. Client Error:
System.InvalidOperationException: Javascript call [var eventObjJSON = 'null';var eventObj = JSON.parse(eventObjJSON);var eventType = "MouseEvents";var eventName = "click";var evt = document.createEvent(eventType);if (!evt) throw "Error creating event";var altKey = false;var ctrlKey = false;var shiftKey = false;var metaKey = false;if (eventType == "HTMLEvents" || !eventObj) {evt.initEvent(eventName, true, true);}else {if (eventObj.modifiers & 0x01)altKey = true;if (eventObj.modifiers & 0x02)ctrlKey = true;if (eventObj.modifiers & 0x04)shiftKey = true;if (eventObj.modifiers & 0x08)metaKey = true;if (eventType == "MouseEvents") {var button = 0;if (eventObj.button & 1)button = 0;else if (eventObj.button & 2)button = 2;else if (eventObj.button & 4)button = 1;var relatedTarget;if (eventObj.relatedTarget)relatedTarget = eval(eventObj.relatedTarget);evt.initMouseEvent(eventName, true, true, window, 0, eventObj.screenX, eventObj.screenY,0, 0, ctrlKey, altKey, shiftKey, metaKey, button, relatedTarget);}else if (eventType == "KeyboardEvent") {var keyCode;var charCode;keyCode = eventObj.keyCode;if (eventName == "keypress") {charCode = eventObj.keyCode;}else {charCode = 0;}var keyNum = String.fromCharCode(parseInt(keyCode)).toUpperCase().charCodeAt(0);var keyIdentifier = "U+00" + keyNum.toString(16);evt.initKeyboardEvent(true, true, window,keyIdentifier,0, ctrlKey, altKey, shiftKey, metaKey);}}var target = document.getElementsByTagName('button')[0];target.dispatchEvent(evt);] failed! Please make sure the function exists and the call is using the correct prototype signature. Javascript error: [object Error] 
   at ArtOfTest.InternetExplorer.IECommandProcessor.InvokeFunction(String functionCall, Boolean useEval, Boolean returnJson, IHTMLDocument2 doc)
   at ArtOfTest.InternetExplorer.IECommandProcessor.InvokeEvent(IHTMLElement target, BrowserCommand command)
   at ArtOfTest.InternetExplorer.IECommandProcessor.ProcessActionCommands(BrowserCommand request)
   at ArtOfTest.InternetExplorer.IECommandProcessor.ProcessCommandInternal(WebBrowserClass ieInstance, BrowserCommand request, IHTMLDocument2 document)
BrowserCommand (Type:'Action',Info:'NotSet',Action:'InvokeEvent',Target:'ElementId (tagName: 'button',occurrenceIndex: '0')',Data:'onclick--@@--null',ClientId:'Client_9d2a2f4a-9726-48e4-b794-12fd1643390c',HasFrames:'False',FramesInfo:'',TargetFrameIndex:'-1',InError:'True',Response:'System.InvalidOperationException: Javascript call [var eventObjJSON = 'null';var eventObj = JSON.parse(eventObjJSON);var eventType = "MouseEvents";var eventName = "click";var evt = document.createEvent(eventType);if (!evt) throw "Error creating event";var altKey = false;var ctrlKey = false;var shiftKey = false;var metaKey = false;if (eventType == "HTMLEvents" || !eventObj) {evt.initEvent(eventName, true, true);}else {if (eventObj.modifiers & 0x01)altKey = true;if (eventObj.modifiers & 0x02)ctrlKey = true;if (eventObj.modifiers & 0x04)shiftKey = true;if (eventObj.modifiers & 0x08)metaKey = true;if (eventType == "MouseEvents") {var button = 0;if (eventObj.button & 1)button = 0;else if (eventObj.button & 2)button = 2;else if (eventObj.button & 4)button = 1;var relatedTarget;if (eventObj.relatedTarget)relatedTarget = eval(eventObj.relatedTarget);evt.initMouseEvent(eventName, true, true, window, 0, eventObj.screenX, eventObj.screenY,0, 0, ctrlKey, altKey, shiftKey, metaKey, button, relatedTarget);}else if (eventType == "KeyboardEvent") {var keyCode;var charCode;keyCode = eventObj.keyCode;if (eventName == "keypress") {charCode = eventObj.keyCode;}else {charCode = 0;}var keyNum = String.fromCharCode(parseInt(keyCode)).toUpperCase().charCodeAt(0);var keyIdentifier = "U+00" + keyNum.toString(16);evt.initKeyboardEvent(true, true, window,keyIdentifier,0, ctrlKey, altKey, shiftKey, metaKey);}}var target = document.getElementsByTagName('button')[0];target.dispatchEvent(evt);] failed! Please make sure the function exists and the call is using the correct prototype signature. Javascript error: [object Error] 
   at ArtOfTest.InternetExplorer.IECommandProcessor.InvokeFunction(String functionCall, Boolean useEval, Boolean returnJson, IHTMLDocument2 doc)
   at ArtOfTest.InternetExplorer.IECommandProcessor.InvokeEvent(IHTMLElement target, BrowserCommand command)
   at ArtOfTest.InternetExplorer.IECommandProcessor.ProcessActionCommands(BrowserCommand request)
   at ArtOfTest.InternetExplorer.IECommandProcessor.ProcessCommandInternal(WebBrowserClass ieInstance, BrowserCommand request, IHTMLDocument2 document)')
InnerException: none.



The workaround is to trigger the events directly in the browser through a coded step:

ActiveBrowser.Actions.InvokeScript("document.getElementById('myButton').onclick();"); 


Won't Fix
Last Updated: 19 Apr 2017 08:05 by ADMIN
Steps to reproduce and access to the application are in the internal description.
1 2 3 4