Completed
Last Updated: 07 Aug 2014 10:28 by ADMIN
Customer test list randomly hangs during playback switching between tests. This is specific runner problem with the latest internal build and is assigned for development with top priority.

Repro project is attached internally.
Completed
Last Updated: 22 Sep 2015 08:26 by ADMIN
ADMIN
Created by: Ivaylo
Comments: 2
Type: Bug Report
2
Using the project attached in the internal description try to build the solution. You will get compile errors. Upon further investigation it turns out that the elements are not present in the Pages.g.cs file
Completed
Last Updated: 24 Jan 2014 13:53 by ADMIN
Steps to reproduce:
1) Configure WPF test to use Telerik WPF Controls Examples application
2) In app, navigate to the 'Context Menu - RadTreeView' integration example
3) Expand the RadTreeView size by adding more siblings/children so that the vertical scroll bar is visible, name one of these uniquely making sure it will require scrolling to be visible
4) Give a long name to at least one sibling/child so that the horizontal scroll bar is also visible, keep this customized WPF RadTreeView open
5) Back in Test Studio, write a coded step which searches and scrolls to the uniquely named item
6) Select coded step and 'run selected step'

Expected result:
The desired item will be found, scrolled to until visible and hovered over

Actual result:
The desired item is found, scrolled to until it is directly under the horizontal scroll bar, the horizontal scroll bar is hovered over
Completed
Last Updated: 05 Nov 2013 13:08 by ADMIN
ADMIN
Created by: Velin Koychev
Comments: 1
Type: Bug Report
2
When I saved a file in a WPF application, Test Studio added step „Handle “SaveFile”dialog”  with Filetype, DialogTitle and etc.  (It’s OK)

But when TestStudio start executing this test, It stopped on the step "handle Save dialog" with error „Timed out waiting '10000' msec. for any dialog to be handled '1'”, but this dialog is shown and active in application, Test studio didn't identify it.

After some tests I found that if I manual change a “Handle SaveFile” step with “Handle OpenFile” step  and change Dialogtitle and HandleButton to „Save As” and „Save” the test will be executing correctly. 
After these changes, when test executing, Test Studio identify „Save window” as „OpenFile” dialog, and correctly save a file and continue to next step.
Completed
Last Updated: 12 Nov 2013 15:33 by ADMIN
When the POST request contains a query string in the URL, Test Studio will not scan the body for bindable dynamic targets. The webform data the POST contains cannot be selected as a dynamic target.
Completed
Last Updated: 11 Apr 2014 08:20 by ADMIN
ADMIN
Created by: Boyan Boev
Comments: 6
Type: Bug Report
2
I renamed my node's friendly name and caption to check for partial match (~SSR-Viewer) and then recorded a few steps for which the elements were added under the partial match node name. 

After that I launched a new recorder and the newly recorded elements are coming under a new node with the full name, even the elements that are already under partial window name are created again under full window name.
Completed
Last Updated: 28 Oct 2013 08:32 by ADMIN
ADMIN
Created by: Ivaylo
Comments: 1
Type: Bug Report
2
n attempting to prepare Manual Test Scripts in Test Studio, it has become apparent that it is not unusual for Test Studio to mix up the steps after the test has been saved, so that when the test is next opened, either for edit or to be run, the order of the steps makes very little sense at all.

Find more details and repro steps in the bug logged regarding this issue.
Completed
Last Updated: 10 Apr 2014 13:24 by ADMIN
Steps to reproduce:

See attached project - SilverlightDemo test.  Use "run to here" on the last step of the test in order to get a recorder to try and attach to the browser.
Completed
Last Updated: 11 Feb 2014 18:19 by ADMIN
If you continuously browse in Chrome browser, the memory usage of Telerik TestStudio Extension might go excessively high.

More information and steps to reproduce are in the internal description.
Completed
Last Updated: 07 Sep 2015 14:36 by ADMIN
When remotely executing test lists, the test data has to be copied manually to the execution server every time when there is a change in data. 
Completed
Last Updated: 22 Apr 2014 05:55 by ADMIN
ADMIN
Created by: Ivaylo
Comments: 1
Type: Bug Report
2
ArtOfTest.runner is crashing when executing the test list in the attached project.

No crash report is received about out of memory exception but when monitoring artoftestrunner.exe from the task manager, huge consumption of memory is observed.
Completed
Last Updated: 31 Dec 2013 06:56 by ADMIN
Test list result reports are showing the wrong time. The subject line is showing the following time:

RunResult: Test List with Test-As-Step that includes a coded step; Passed; EndTime 1/1/0001 12:00:00 AM; (2/2 Passed)  

Here is the body of the email:

Telerik Test Studio 
Executed List:
Test List with Test-As-Step that includes a coded step
Run Summary:	2 of tests run, 2 passed, 0 failed, 0 not run.The result is not complete!
Failure Information 
Test Name	Machine
Auto-generated by Telerik Test Studio (2013.1.1120.0) on: 11/25/2013 4:00:55 PM 
Completed
Last Updated: 04 Mar 2014 07:32 by ADMIN
Currently databinding is completely ignored when you're databinding to the Kendo ListView. 

Steps to reproduce:
1) Run this test: https://drive.google.com/file/d/0B-p_FKXYznm5T1RPb3h4aG1OaU0/edit?usp=sharing
2) Expected: the test clicks on different items each time
3) Actually: the test test clicks on the first item repeatedly (ignores the databinding)
Completed
Last Updated: 09 Dec 2014 13:48 by ADMIN
*I'm familiar with Feedback item 48660. The workaround described in the comment there doesn't work

This is how to repro. Please follow instructions closely to understand the issue:
1) Create test and start TS recorder
2) Record NavigateTo("http://demos.telerik.com/kendo-ui/web/menu/index.html")
3) Record click on Products menu button (first button)
4) Take note that clicks is recorder against element id="menu_mn_active"
Expected: our translator for KendoMenu records your navigation flawlessly in the menu without you even thinking about it
Actually: Object id="menu_mn_active" does NOT exist before you make the first click on the menu item. It's not the hover over action that causes the element id=menu_mn_active to appear. Instead it's the actual click action. There is a slight "lag" between when you click something and the time actually grab that item and put it in a step. The page changes in that time and as a result we end up recording a click against an element that doesn't yet exist. On playback it will fail. It requires quite a tricky workaround
In Development
Last Updated: 26 Dec 2016 12:40 by ADMIN
If I go to a different area of Test Studio, come back to the reports I get a new batch of wacky lines.

They are getting fixed after clicking on "Reload" button.
Completed
Last Updated: 22 Feb 2019 08:44 by ADMIN

Steps to reproduce: 

1. Execute a test with Run->To here

2. Wait for few seconds and pause the Recorder. (no further steps should be recorded). 

3. Select any steps in the test and run these with Run-> Selected steps. 

4. Once these are executed, perform any actions against the page. 

Expected: Since the recorder is still paused, no steps should be recorded. 

Actual: The performed actions in step 4. are getting recorded. 

Completed
Last Updated: 28 Jan 2019 14:34 by ADMIN
Created by: Sumit
Comments: 4
Type: Bug Report
2

Hi,

We are having TestStudio_2015.3.1015_Runtime and when we installed this version of Runtime on Windows 2016 Standard server, it is not working.

Our first test starts with taking the user credentials and when it asked for User Id and Password it does not enter the details.

On Windows 2012 Standard server it is working fine.

Please find the attached image for your reference.

 

With Warm Regards,

Sumit Kumar

Completed
Last Updated: 18 Mar 2019 15:07 by ADMIN
Created by: Sean
Comments: 10
Type: Bug Report
2
I have updated to the latest version of Test Studio Ultimate 2019.1.212.0 and now my test lists are not running in the order I have them set-up. 
Completed
Last Updated: 05 Jun 2018 07:10 by ADMIN
When test list fails in IE - image on fail contains a blank page. There is no such problem if using Chrome or Firefox.
Approved
Last Updated: 23 May 2019 11:43 by ADMIN
 I generated html report using  ArtOfTest.Runner.exe, but when I open the html file in browser,  I'm not able to see the images for Actual or Expected. It's always displays a default images.