Completed
Last Updated: 21 May 2019 09:26 by ADMIN
After manually typing the value of the parameter in the input field and run the report, it causes loading the report with the initial parameter value.
Approved
Last Updated: 23 Jul 2019 13:24 by ADMIN
The Service Agent is supposed to be notified and wake up from its sleeping cycle (180s) when a scheduled task is executed immediately. Sometimes this does not happen and leads to reports being executed with 180s delay.
Declined
Last Updated: 07 Dec 2017 09:39 by ADMIN
Created by: Harsha
Comments: 1
Type: Bug Report
1
Though I have overridden the mail template for an individual alert, It is picking up the Configuration | Mail Templates | Data Alert External User for an external email address. However, internal email address gets the right one. 

Please help me resolve this. 
Completed
Last Updated: 20 May 2019 15:03 by ADMIN
Created by: Shalabh
Comments: 1
Type: Bug Report
1
Thank you for adding this feature.

I tested this feature and found that emails were not being delivered to email addresses in the 'CC' email address field.

Furthermore, would it be possible to look in to these options?
1. Add 'BCC' email address field option
2. Add multiple email addresses under 'MAIL SERVER' in Configuration - This will allow us to add SMTP email services for multiple companies / clients, which can then be utilised in the 'FROM' email field in the Preview Report Email feature.

It is great that Telerik takes on feedback and is continuously updating the software to provide an excellent service to its users.

Thank you.
Completed
Last Updated: 25 Nov 2016 13:57 by Martin
Following the ReportServerManual.pdf I meet the system requirements, using Visual Studio 2013 and have followed the installation guide but I am getting the following error when running the report server web application;

"A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 50 - Local Database Runtime error occurred. Cannot create an automatic instance. See the Windows Application event log for error details.
)"

I have checked the application pool identity has permission to the files.
Please advise.  Kind regards, Scott.
Declined
Last Updated: 25 Nov 2016 14:42 by ADMIN
Created by: Craig
Comments: 1
Type: Bug Report
1
The current version of reporting service seems to have issues with the newer servicestack libraries. The only way I could get the ServiceStack Service implementation to work is to use the following dependencies (attached). What is the official supported version of ServiceStack and when will newer version be supported?
Declined
Last Updated: 29 Nov 2017 08:09 by ADMIN
No matter what I try, I get this error when previewing a report:

An error has occurred while processing Report 'SomeReport': Unable to establish a connection to the database. Please, verify that your connection string is valid. In case you use a named connection string from the application configuration file, make sure the name is correct and the connection string settings are present in the configuration file of your application. ------------- InnerException ------------- Format of the initialization string does not conform to specification starting at index 0.

However, everything works great while in the designer.

Any info would help.

Thanks,
-John
Declined
Last Updated: 25 Nov 2016 13:58 by ADMIN
Created by: sankar
Comments: 1
Type: Bug Report
0
I am using Telerik Reports Server Q1 2016. I have two problems while configuring the Authentication in Reports server. 

1. Save button hides behind the footer. 
Am unable to see the save button for the authentication section. I have set the position in the developer tools and makes it visible. 

2.The external authentication settings cannot be validated.
I am getting this error while saving the authentication settings. 
Please refer the sample values i given in the field. 

Enabled: True
Metadata URI : https://customFederationServer/FederationMetadata/2007-06/FederationMetadata.xml 
Relying Party ID : http://mylap-3918:83 (url of the application)
Authority: https://customFederationServer/adfs
Client ID: 1234

When i enter the above details and click on save button, i got an error "The external authentication settings cannot be validated". 

Any information would help. 

Thanks,
Sankar
Completed
Last Updated: 25 Nov 2016 14:35 by ADMIN
Created by: Martin
Comments: 1
Type: Bug Report
0
The feedback form looks horrendous on Chrome. See screen shot.