Completed
Last Updated: 12 Feb 2018 03:33 by Dex
ADMIN
Created by: Peter Milchev
Comments: 5
Category: Menu
Type: Bug Report
11
Video:
https://www.screencast.com/t/lyemH3IjT 

JavaScript error "unable to get property 'handleEvent' of undefined or null reference" from Telerik.Web.Ui.WebResource.axd is thrown.


Completed
Last Updated: 22 Dec 2015 11:28 by ADMIN
Completed
Last Updated: 15 Jun 2015 10:37 by Fit2Page
Completed
Last Updated: 03 Oct 2016 14:40 by ADMIN
Workaround:

function OnClientItemClicking(sender, eventArgs) {
	if ($telerik.isTouchDevice) {
		if (eventArgs.get_item().get_postBack()) {
			$telerik.$('.rmRootToggle').trigger('touchend');
		}
	}
}
Completed
Last Updated: 14 Aug 2013 14:54 by Elena
Version 417 - Menu works like a charm, animation goes from top to bottom (on hover) normally; 

Version 611 upgrade - Menu breaks, Animation starts from bottom to top. (on hover) This is unexpected and breaks prior application functionality; We've tried replacing the binaries from 417 to 611 and back again to confirm this.
Completed
Last Updated: 03 Oct 2019 15:11 by ADMIN
Hello guys,

 

We've faced an issue with menu on several RAD controls when running on MacOS 10.14.x (Mojave) with FireFox 66.0.x (Quantum).

Using touchpad or mouse, when right clicking for context menu, it just flashed and doesn't stay open: it opens and then suddenly closes.

We are using Telerik Asp.Net Ajax version 2017.2.503.40 but it can be also replicated on your demo version:

https://demos.telerik.com/aspnet-ajax/grid/examples/columns-rows/columns/context-menu/defaultcs.aspx

https://demos.telerik.com/aspnet-ajax/scheduler/examples/overview/defaultcs.aspx


Not sure if you can provide a fast workaround for this but I just wanted to let you know.

I've checked for some open cases before creating this thread and hope I didn't duplicate something. Please move/close it if necessary.

 

Regards,

Andrei V.
Completed
Last Updated: 25 Apr 2017 13:57 by ADMIN
ADMIN
Created by: Peter Milchev
Comments: 0
Category: Menu
Type: Bug Report
1

			
Approved
Last Updated: 05 Mar 2018 14:43 by ADMIN
Hovering over the RadMenu sub-item toggle arrow icon does not expand its sub-item.

Can be reproduced with the following configuration:



<telerik:RadMenu ID="RadMenu2" _OnClientLoad="OnClientLoad" runat="server" RenderMode="Auto" ShowToggleHandle="true">
    <Items>
        <telerik:RadMenuItem Text="Main Menu">
            <Items>
                <telerik:RadMenuItem Text="Item 1">
                    <Items>
                        <telerik:RadMenuItem Text="Sumbenu 1"></telerik:RadMenuItem>
                        <telerik:RadMenuItem Text="Sumbenu 2"></telerik:RadMenuItem>
                    </Items>
                </telerik:RadMenuItem>
                <telerik:RadMenuItem Text="Item 2">
                    <Items>
                        <telerik:RadMenuItem Text="Sumbenu 3"></telerik:RadMenuItem>
                        <telerik:RadMenuItem Text="Sumbenu 4"></telerik:RadMenuItem>
                    </Items>
                </telerik:RadMenuItem>
            </Items>
        </telerik:RadMenuItem>
    </Items>
</telerik:RadMenu>



Workaround:

                <script>
                    var menuItem = null;
     
                    function OnClientLoad(sender) {
                        $telerik.$(".rmToggle,.rmToggle *").on("mouseover", ExpandMenu);
                    }
                    function ExpandMenu() {
                        var item = $telerik.$(this).closest('.rmItem')[0]._item
                        if (!item.get_isOpen()) {
                            item.open()
                        }
                    }
                </script>




Completed
Last Updated: 16 Mar 2016 15:37 by Elena
Completed
Last Updated: 14 May 2015 15:54 by ADMIN
Completed
Last Updated: 15 Oct 2015 15:09 by Daniel
Declined
Last Updated: 01 Nov 2013 13:06 by Elena
Telerik RadMenu seems not supported in IE 10, we have telerik dll version 2010.3.1317.20
We have submenus which are not getting open when hover over the menus. Even main menus not getting open automatically when hover, 
it needs to keep on moving the cursor on the menu, then only it gets open automatically. This issue occure only in IE 10. 
It works correctly on all the other versions of browser.
Here is a link to replicate the issue when open in IE 10
http://www.exair.com
On the top nav menu bar, go to "Buy Now" menu, it has other sun menus, which are not open at all.
Please let me know how do I resolve this issue.
Completed
Last Updated: 30 May 2016 12:09 by ADMIN
Completed
Last Updated: 26 Feb 2016 12:36 by ADMIN
Approved
Last Updated: 30 Jan 2017 12:16 by ADMIN
Approved
Last Updated: 02 Mar 2017 13:58 by ADMIN
ADMIN
Created by: Peter Milchev
Comments: 0
Category: Menu
Type: Bug Report
0

			
1 2 3