Declined
Last Updated: 19 Jan 2015 16:25 by ADMIN
Vertical Column Headers using rgRotateHeader seem to be a different, less readable, font than the regular horizontal column headers.  Please see attachment.  All those column headers are set to the same font.  To my eye, the rotated headers look quite poor.
Declined
Last Updated: 03 Nov 2014 12:29 by Elena
Created by: Padmasinh
Comments: 2
Category: Grid
Type: Bug Report
2
My Sort order of records is persisting in normal radgrid but when i am using radgrid with grouping its not persisting.

The ragGrid during page load are as folllows.

Customer group Name        Customer Name      Sort Order
Group 1
                                              Very High                    1
                                                High                          2
                                               ABC                           3

and the filer for columns format are as follow

<telerik:GridBoundColumn HeaderText="Customer Name" FilterControlAltText="Filter column1 column"
                                    DataField="Name" UniqueName="Name" FilterControlWidth="150px" AutoPostBackOnFilter="true"
                                    HtmlEncode="true" CurrentFilterFunction="Contains" ShowFilterIcon="false">
                                </telerik:GridBoundColumn>

And when i filter the grid on customer name with "high" word the grid shows results as follow

Customer group Name        Customer Name      Sort Order
Group 1
                                                  High                        2
                                              Very  High                   1
                                               
And i am needdatasource event then also this problem occurring so please provide me any solution.
Declined
Last Updated: 03 Nov 2014 12:31 by Elena
I want column width state maintain on postback. here with i am attaching may aspx page
Declined
Last Updated: 17 Mar 2015 14:49 by ADMIN
ADMIN
Created by: Vasya Stankova
Comments: 1
Category: Grid
Type: Bug Report
2
It is possible to have "{4} | Page {0} of {1}, items {2} to {3} of {5}" (all 6 parameters) for PagerTextFormat, but not just "items {2} to {3} of {5}".
Declined
Last Updated: 03 Nov 2014 15:01 by ADMIN
We are using version 2012.Q3 of Telerik, for the RadGrid control.

Once we updated to VS 2013 Update 2, we experienced a rendering problem on our development machines for all RadGrids on our site.

Upon further review we found out that this was due to the Browser Link feature in VS 2013. Browser Link appears to inject code between the development environment and the web server(s).

We were able to fix this upon finding an article pointing us towards the Browser Link feature. However it did take quite a while to figure out the issue, so we wanted to pass this along so that you could create a Knowledge Base article about this so that others can find the solution more easily and quickly.

Resolution:
Add the following item to the AppSettings section of the Web.config
<add key="vs:EnableBrowserLink" value="false" />

References:
http://weblogs.asp.net/imranbaloch/archive/2013/10/23/messy-html-and-js-errors-when-you-install-visual-studio-2013.aspx

http://stackoverflow.com/questions/19513631/radgrid-rendering-differently-in-different-machine-of-100-same-application-when

http://www.asp.net/visual-studio/overview/2013/using-browser-link 
(what is Browser Link)
Declined
Last Updated: 04 Sep 2019 09:08 by ADMIN
Created by: Jacob
Comments: 1
Category: Grid
Type: Bug Report
2
The following steps create this issue:
1. Use html 4
2. Use telerik AJAX (For consistency)
3. Set a radgrid with some columns that reach beyond the extent of its element (such that it requires horizontal scrolling). Use at least four columns. One being the GridClientSelectColumn.
4. Have the following settings:
Control Settings: 
AllowPaging=true,AllowSorting=true,AllowFiltering=true,AllowFilteringByColumn=true,AllowMultiRowSelection=true

Control Events Used: NeedDataSource,OnItemDataBound
Client Settings:
EnablePostBackOnRowClick=false,Resizing AllowColumnResize=true, Selecting AllowRowSelect=true,UseClientSelectColumnOnly=false,Scrolling,AutoGenerateColumns=false,AllowScroll=true,UseStaticHeaders=true

Important note: Retain data on the server, rebind, and, on item databound, select the previously selected rows.

Set up a button to perform some action on the selected rows and have this action use AJAX such that this action depends on the currently selected rows in the RadGrid.

5. Scroll away from the selection checkboxes
6. Select some rows in your RadGrid
7. Perform your action with AJAX
If all was set up correctly, your grid should have been rebound with the previously selected rows re-selected. The RadGrid should still be scrolled to its previous position.
8. Perform your action with AJAX again. Here's the bug, the grid states that it has no selected items; however, the client shows that there are items selected in the UI.

This may be related to "RadGrid's last selected item index is not persisted correctly when two or more postbacks are triggered from external controls."
Declined
Last Updated: 03 Apr 2015 15:31 by ADMIN
Created by: Fergal
Comments: 1
Category: Grid
Type: Bug Report
1
When Grouping on an Integer value, the groups are not ordering correctly. i.e. if you group on values {864, 1455, 1494}, the actual order comes out as {1455, 1494, 864}.

Ordering on the same data, but converted to a string and padded to the left with zeros resolves this issue.
Declined
Last Updated: 03 Nov 2014 10:56 by Elena
In the following scenario it is not working.
1.	Grid populated with data.
2.	Filter applied on one of the columns in the grid. As a result data filtered correctly in the grid.
3.	For e.g 2nd column is moved to 5th column as vice versa.
4.	Again Filter applied on one of the columns in the grid.
5.	Grid data is not filtering as expected and column reorder that we did in point (3) is rolled back. (i.e., 5th column moved to 2nd column, vice versa)


Please help us in fixing this issue.
Declined
Last Updated: 17 Nov 2014 08:07 by Jimmy
Declined
Last Updated: 20 Jul 2015 14:14 by ADMIN
Declined
Last Updated: 03 Nov 2014 11:45 by Elena
Bind RadGrid client-side to a WCF Data Service, using a separate GetCount method. Then filter on column typing the value 12345 in the filter textbox. The result is that the value is not passed correctly to the web service.
Declined
Last Updated: 03 Nov 2014 12:28 by Elena
Created by: Padmasinh
Comments: 1
Category: Grid
Type: Bug Report
1
grid line are not showing here with i am attaching the my aspx page and the current output page screen shot. this issue are randomly generated may be generate on first page load or on page scroll some lines visible or invisible. But grid line are always shown in IE8.
Declined
Last Updated: 17 Apr 2018 19:23 by ADMIN
Created by: Shivi
Comments: 2
Category: Grid
Type: Bug Report
1
Hello Sir

As I was workimg on Print functionality of RadGrid data.

While working on this functionality I found issue of "Print Preview" in chrome. Its working fine in IE and Firefox but in Chrome blank screen is coming with Print Preview Failed.

While searching on it I found "RadGrid Not Printing in Chrome" Post on telerik developer forum, I have created Telerik account and also reply to this post. 

Sir can you please help me regarding this issue. I look forward to hearing from you.

Regards
Declined
Last Updated: 18 Aug 2016 18:16 by wildyaker
Created by: Matthew
Comments: 4
Category: Grid
Type: Bug Report
1
Reference: http://www.telerik.com/forums/radgrid-column-header-and-data-item-alignment-problem

This has apparently been an issue with RadGrid for a long time, according to the above thread. I have done a significant amount of testing to isolate this bug and have attached a self-contained solution in VB.NET 4.0 (VS 2010).

I removed all the surplus RadGrid properties I could in order to simplify the debugging process on your end and included my notes in the code and on the test page. There is indeed some peculiar behavior with the control.

Regards,
Matthew
Declined
Last Updated: 08 Oct 2015 10:02 by Imported User
The problem for which the bug was opened was not actually caused by the RadGrid. It was triggered by wrong configuration of the test sample. The parent container which held the grid had disabled ViewState in which case it is expected for the filter values and filter functions to not persist.
Declined
Last Updated: 20 Sep 2016 05:32 by ADMIN
Hi,

I am getting the below issue on button click.Its working fine in all browsers ,but not in Edge.Please help.

Microsoft Edge SCRIPT65535: Argument not optional

It is saying grid is not available.
1 2 3